بین سرور اختصاصی و سرورمجازی کدام یک را انتخاب کنم؟

.VPS که مخفف Virtual Private Server به معناي سرور اختصاصي مجازي مي باشد و گاهي از آن به عنوان VDS يا Virtual Dedicated Server نيز نام مي برند، به طور ساده به سرويس هاي ميزباني فضايي گفته مي شود که همانند يک سرور اختصاصي مستقل با دسترسي سطح بالا به سرور عمل مينمايند لکن بصورت چندگانه و با هم بر روي يک سرور فيزيکي قرار مي گيرند. به عبارت بهتر، با استفاده از تکنولوژي مانند Virtuozzo و با بهره گيري از سخت افزارهاي بسيار قوي و پيشرفته، يک سرور فيزيکي به چندين VPS با امکانات يکسان يا متفاوت تقسيم مي شود.هر VPS به طور کاملاً جداگانه عـمـل مي کنـد در نتيجـه VPS هـاي موجود بر روي يک سـرور مي توانند از سيستم هاي عامل متفاوت و نرم افزارهاي مختلف و نسخه هاي متفاوتي استفاده نمايند. بر فرض يک VPS داراي لينوکس Fedora، ديگري داراي CentOS به عنوان سيستم عامل هاي سـرور خواهند بود. همين امر در رابطه با VPS هاي با سـيسـتـم عامل وينـدوز نيـز صادق مي باشد. همچنين تعريف Name Server هاي اختصاصي ، نصب ASP, PHP , MySQL , .NET و ساير برنامه ها با نسخه دلخواه ، نصب و اجراي كليه برنامه ها، DLL ها، ... بطور كامل در كنترل و اختيار هر مشترك ميباشد.مهمترين مزاياي استفاده از VPS ها در مقايسه با ساير سرويس هاي ميزباني، هزينه بسيار کمتر VPS ها نسبت به سرورهاي اختصاصي و استقلال عملکرد و دسترسي بالاتر نسبت به سرويس هاي نمايندگي (Resseller/Shared Hosting) مي باشد بگونه اي که هزينه VPS ها در بسياري از اوقات يک پنجم تا يک دهم هزينـه سـرور هاي اختصاصـي بوده ولي تمامي امکانات آنهـا را دارا مي باشد. همچنين هر VPS ميتواند به تعداد دلخواه IP معتبر اختصاصي نيز داشته باشد. در مجموع از ديد کاربر نهايي، VPS درست همانند يک سرور اختصاصي بوده و کاربر به هيچ عنوان تفاوتي را در نحوه عملکرد و کيفيت خدمات اين دو مشاهده نخواهد کرد.
خدمات سرور اختصاصي، امكان كارآمدي براي موسسات و سازمان‌هاي بزرگ است كه نمي‌توانند يا نمي‌خواهند به هر دليل از سرورهاي اشتراكي با ديگر سازمان‌ها استفاده كنند. از آن‌ جا كه در اين روش، تمام فضاي هارد ‌ديسك سرور به طور كامل و نيز پهناي باند قابل توجه در اختيار مشتري قرار مي‌گيرد، امكانات متنوعي براي يك سازمان بزرگ فراهم مي‌آيد. از آن جمله مي‌توان به فضاي وب بسيار بيش‌تر از معمول، تعدد پايگاه‌هاي اينترنتي، پهناي باند بسيار زياد، تامين بستر ترافيك ماهانه‌ي بيش از ميزان معمول، تسلط و كنترل كامل بر روي سرور اختصاص يافته، آزادي در نصب نرم‌افزارهاي دلخواه بر روي سرور، تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات و داده‌هاي سازمان در هر زمان دلخواه و آزادي در مديريت محتواي سرور اشاره كرد. 

بهره‌مندي از اين ويژگي‌ها سبب شده است تا بسياري از سازمان‌هاي بزرگ داشتن يك سرور اختصاصي را در مركز داده‌اي ايمن و مطمئن بسيار به صرفه‌تر از استفاده از فضا بر روي سرورهاي مشترك بدانند. 

هر مشتري مي‌تواند سرور اختصاصي خود را كه مجهز به تمام امكانات عمومي از قبيل برق با UPS، سيستم اعلام و پيش‌گيري از آتش‌سوزي و امنيت فيزيكي است، دريافت و امكانات تخصصي آن را از قبيل نوع سرور، حجم ديسك، پهناي باند و سيستم‌هاي پشتيبان و Firewall از ميان گزينه‌هاي موجود انتخاب كند
  • Email, SSL
  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

Related Articles

وی پی اس چیست؟

سرور اختصاصی مجازی چیست؟وی پی اس یا همان سرور خصوصی مجازی “Virtual Private Server” نوعی میزبانی...

وی پی اس برای چه کسانی مفید است؟

سرور اختصاصی مجازی برای صاحبان وبسایت*هایی که به منابع بیشتر و قابل اطمینان*تر نیاز دارند و یا به...

خلاصه ای در مورد دیتاسنتر هتزنر (Hetzner Online) آلمان

خلاصه ای در مورد دیتاسنتر هتزنر (Hetzner Online) آلمان:آقای مارتین هتزنر مالک اصلی...

خلاصه ای در مورد دیتاسنتر (ReliableSite) آمریکا:

مرکز دیتاسنتر Reliable در شهر نیویورک کشور آمریکا مستقر است.سیستم تهویه...

خلاصه ای در مورد سرویس های سرور4یو (Server4You):

سرور4یو (Server4You) نام یکی از برندهای کمپانی BSB Service GmbH است که به عنوان خواهر سرور لافت...